Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam
VIP UGODNOSTI

NAŠE VIP STRANKE

Ekološka trgovina si že od samega začetka prizadeva, da bi svojim strankam ponudila pestro paleto kakovostnih izdelkov, pridelanih na naravi prijazen način. Zavedamo pa se, da le kakovostni proizvodi niso dovolj za optimalno zdravje posameznika, zato smo v naš program, poleg ekoloških izdelkov, vključili tudi storitve in strokovna svetovanja glede zdravega načina življenja.

Poleg tega, da si v splošnem prizadevamo za pravične in prijazne cene, smo se v Ekološki trgovini odločili, da gremo še korak dlje. Ker nam je mar, smo za naše VIP stranke pripravili dodatne ugodnosti – ugodnejše svetovanje in nakup!

Kdo je naša VIP stranka?

VIP stranka je tista, ki v enem mesecu opravi nakup nad 58 €. Obravnavamo jo kot našo VIP stranko, ki ji 30 dni od nakupa pripadajo tudi določene ugodnosti. Sami se lahko odločite, kateri mesec želite postati naša VIP stranka in tako koristite finančno ugodnost ter pridobite koristne informacije glede zdravega načina življenja.

 

VIP UGODNOSTI

1. 10% popust na CELOSTNI PREGLED S SVETOVANJEM.

2. Članske cene in 3% vsakega nakupa v EKO ŠPAROVČEK.

3. Pri vsakem nakupu nad 58 € vam pripada BREZPLAČNA DOSTAVA! :)

 

Naša VIP zvesta stranka lahko postanete kadarkoli! V kolikor ste v tem mesecu že opravili nakup nad 58 €, boste prav kmalu prejeli klic našega svetovalca, ki vam bo v dodatno pomoč pri izbiri VIP ugodnosti! Prepričani smo, da lahko vsak izmed vas najde nekaj dobrega zase!

Postanite in ostanite naša VIP zvesta stranka! Ni nam vseeno za Vas in naša skrb izhaja iz srca!

Ekipa ekološke trgovine