Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam

Olje pšeničnih kalčkov osnovno 200ml
Na zalogi: 50 kosov
Članska cena: 9,50 EUR
Z nakupom se bo v vaš Eko Šparovček shranilo 0,29 EUR .
Ste že preizkusili izdelek?
Povejte nam svoje mnenje.

OLJE PŠENIČNIH KALČKOV vsebuje veliko količino vitaminov topnih v maščobah, predvsem vitamin E. Olje pri redni uporabi pospešuje obnovo celic, mehča kožo in jo naredi bolj prožno in pospešuje prekrvavitev. Dobro neguje vse vrste kože, še posebno razpokano, poškodovano, zrelo, suho in nagubano kožo. Olje je 100 % naravno, pridelano (rafinirano) iz surovega olja pšeničnih klačkov, ki mu je odvzet vonj in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov

Navodila za uporabo:

Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Priporočamo, da olje kombinirate tudi z ostalimi olji, saj je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.


  • Olje pšeničnih kalčkov je vsestransko in zelo blagodejno, tako za odrasle kot za otroke, za vsakdanjo rabo ali ob težavah. Mogoče se vam bo cena za eno stekleničko zdela visoka v primerjavi s tistimi v trgovinah ali drogerijah, ampak ker olja ni potrebno "vlivati" in dozirati v velikih količinah, bi lahko rekla, da je cena primerna oz. nizka. Iz mojih izkušej...hvala olju pšeničnih kalčkov!
    Janja R. (36 let), Zagorje
  • Sporočite nam vaše mnenje.
Prikaži več mnenj
Povezane vsebine

SORODNI IZDELKI
Osnovno negovalno in masažno olje 200ml
6.00 €
Antistres, negovalno in masažno olje, 200ml
6.50 €
Citrus mix negovalno in masažno olje 200ml
6.50 €
Mandljevo olje osnovno 200ml
6.00 €