Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam

Mleko za sončenje naravno SPF12 200ml
Mleko ima naravni zaščitni faktor 12.
Količina: 200 ml
Članska cena: 21,73 EUR
Z nakupom se bo v vaš Eko Šparovček shranilo 0,65 EUR .
Artikla trenutno ni na zalogi.
Želite dobiti obvestilo, ko bo artikel ponovno na zalogi? Kliknite tukaj.
Ste že preizkusili izdelek?
Povejte nam svoje mnenje.

Opis:

Mleko ima naravni zaščitni faktor 12. Primerno je za občutljivo otroško kožo, kakor tudi za odrasle. Učinkovito je tudi pri že opečeni koži. Koža postane po uporabi mehka in lepo zagorela. Je brez konzervansov.

Sestavine:

  • beta karoten
  • ognjičevo olje
  • kakavovo maslo

Beta karoten je rdeče-oranžni pigment, ki ga najdemo v rastlinah in sadju. Je predstopnja vitamina A, ki se v telesu iz njega tvori po potrebi. V telesu sproži nastajanje melanina – kožnega barvila. Več kot je melanina, temnejša je koža, več sončne svetlobe se od nje odbije: torej predstavlja melanin naravni obrambni mehanizem kože pred škodljivimi UV žarki.

Kakavovo maslo vsebuje velike količine antioksidantov, ki nevtralizirajo škodljive vplive prostih radikalov, nastalih med sončenjem. Nanos kakavovega masla na soncu daje koži porjavel ten, hkrati pa jo naredi mehko in voljno.

Ognjičevo olje neguje suho, razpokano, razdraženo ali preobčutljivo kožo. Idealno je za nego po sončenju, saj blaži opekline in spodbuja obnavljanje kože in izboljšuje strukturo kože. Kožo pomirja po daljši izpostavljenosti soncu in jo varuje pred škodljivimi vremenskimi vplivi.


Trenutno še ni nobenega mnenja. Sporočite nam vaše mnenje.
Povezane vsebine
Sončenje

SORODNI IZDELKI
Aloe vera in karite 100ml
11.00 €
Argan in Babassu 100ml
13.00 €
Čili & ingver, poživitveni kremni gel, 100ml
10.00 €
Ognjič 75ml
10.00 €