Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam

Zdravi z naravo
Knjiga Zdravi z naravo - 386 receptov ljudskega zdravilstva je primerna za vsakogar, ki se zanima za živečo tradicijo ljudskega zdravilstva.
Na zalogi: 2 kosa
Članska cena: 25,00 EUR
Z nakupom se bo v vaš Eko Šparovček shranilo 0,75 EUR .
Ste že preizkusili izdelek?
Povejte nam svoje mnenje.

Zdravi z naravo je knjiga 386 receptov ljudskega zdravilstva. Slovenska avtorica Anita Di Grazia je v zadnjih letih po različnih koncih Slovenije zbrala različne nasvete za izdelavo zdravilnih pripravkov do poparkov in tinktur do mazil in obkladkov. Pričujoča zbirka receptov zaradi tega iztopa po aktualnosti, saj povezuje tradicionalna znanja z novejšimi izkušnjami v povsem sodobno spodbudo za pomoč z zelišči in drugimi domačimi zdravilnimi sredstvi.

Knjiga je zasnovana tako, da so zdravstvene težave razporejene po abecednem vrstnem redu, znotraj vsake pa se vrstijo recepti za pripravke proti določeni tegobi. v uvodnem delu je opisano nekaj splošnih napotkov ta pripravo izvlečkov z vodo in tinktur ter mazil, knjigo pa zaokroži slikovni slovar izbranih zdravilnih rastlin.

Recepti za pripravo so predstavljeni enostavno in razumljivo vsakomur, saj v večini primerov za pripravek  potrebnih le nekaj sestavin.

Sestavine v knjigi so predstavljene s simboličnimi fotografijami, kar na lahek način poleg navedenih sestavin, omogoča enostaven pregled nad tem kar potrebujemo.

Knjiga Zdravi z naravo – 386 receptov ljudskega zdravilstva je primerna in dobrodošla za vsakogar, ki se, pa čeprav nadvse zdrav, zanima za še živečo tradicijo ljudskega zdravilstva.

Obseg: 178 strani
Mere izdelka: 22 x 22 cm
Leto izdaje: prva izdaja, leto 2012
Jezik: slovenski
Vezava: trda
Založba: Porezen
Avtorica: Anita Di Grazia

Trenutno še ni nobenega mnenja. Sporočite nam vaše mnenje.
Povezane vsebine

SORODNI IZDELKI
Energija ujeta v kristalu soli (- 10.00 %)
12.80 11.52 €
Divja hrana 2
23.00 €
Nekaj Divjega v drugo
25.00 €
Suho sadje, zelenjava, zelišča in gobe - sušenje in priprava jedi
13.00 €