Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam

Kaj pa, če je kriv vitamin B12
V tej knjigi avtorja, medicinska sestra in zdravnik, razkrivata obsežen škandal v zdravstvu: zdravniki pri tisočih bolnikih ne prepoznajo pomanjkanja vitamina B12, zato ga tudi zdraviti ne morejo.
Članska cena: 29,90 EUR
Z nakupom se bo v vaš Eko Šparovček shranilo 0,90 EUR .
Artikla trenutno ni na zalogi.
Želite dobiti obvestilo, ko bo artikel ponovno na zalogi? Kliknite tukaj.
Ste že preizkusili izdelek?
Povejte nam svoje mnenje.

Gre za prikrito epidemijo, katere žrtve so med drugim petintridesetletnik, ki je začel spet močiti posteljo in ne more več hoditi brez opore; osemmesečna dojenčica, ki vse manj čeblja, se nič več ne odziva na starše; dvajsetletnica, ki se znajde v primežu hude depresije in skuša narediti samomor; dedek, ki se v manj kot letu dni iz zdravega rekreativnega tekača spremeni v depresivnega, zmedenega možakarja z diagnozo senilne demence; dvoletnik, pri katerem se razvoj tako rekoč ustavi, postavijo pa mu diagnozo avtizma; mladenka, ki ne more zanositi …

Vsi ti zelo različni bolni ljudje imajo nekaj skupnega: zdravniki jim niso postavili prave diagnoze. Pripisali so jim ducat različnih motenj, od neozdravljivih bolezni do hipohondrije, v resnici pa vsi trpijo zaradi pomanjkanja vitamina B12. In ta knjiga poskrbi, da se med pacienti z napačno diagnozo ne znajdete tudi vi ali vaši bližnji. Podarite jo tistim, za katere boste v knjigi razbrali, da bi jim lahko vrnila zdravje.

Avtorja pojasnjujeta, kako preprosto lahko epidemijo zajezimo ter podajata neprecenljive nasvete za uporabnike zdravniških storitev, ki želijo zaščititi svoje družine, pa tudi za zdravnike, ki jim resnično ni vseeno, kaj se dogaja z njihovimi pacienti.

Obseg: 520 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Leto izdaje: 2012
Jezik: slovensko
Vezava: broširano
Založba: ARA
Avtorja: Sally Pacholok in dr. Jeffrey Stuart
Prevod
: Jernej Zoran


Trenutno še ni nobenega mnenja. Sporočite nam vaše mnenje.
Povezane vsebine

SORODNI IZDELKI
Energija ujeta v kristalu soli (- 10.00 %)
12.80 11.52 €
Divja hrana 2
23.00 €
Nekaj Divjega v drugo
25.00 €
Suho sadje, zelenjava, zelišča in gobe - sušenje in priprava jedi
13.00 €