Z Vami več kot 10 let
04 777 0 444
Pišite nam

Islandski čudež omega - 3
Posega v temelje zdravja in življenja ter prepričljivo dokazuje, kako pomembno je, da vsakdo zaužije dovolj maščobne kisline omega-3, ki so jo otroci nekdaj uživali kot ribje olje.
Članska cena: 12,10 EUR
Z nakupom se bo v vaš Eko Šparovček shranilo 0,36 EUR .
Artikla trenutno ni na zalogi.
Želite dobiti obvestilo, ko bo artikel ponovno na zalogi? Kliknite tukaj.
Ste že preizkusili izdelek?
Povejte nam svoje mnenje.

Skoraj neverjetno je, da lahko eno samo hranilo tako veliko doprinese k zdravju. Prav zato sta avtorja dodala naslovu besedico čudež, čeprav v knjigi ni niti besedice o kakem čudežu, marveč o trdnih znanstvenih dejstvih, kako je mogoče z maščobno kislino omega-3 temeljito izboljšati zdravje. Starejši bralci se verjetno še spominjajo, kako so morali vsak dan popiti žlico ribjega olja. Bilo je grozno... Danes je takšno olje v kapsulah, če že ne moremo pojesti dovolj maščobnih kislin omega-3 v ribah ali lanenem semenu. Narava je poskrbela, da je največ te žlahtne učinkovine v najcenejših ribah in najcenejšem semenu.

Ameriška avtorja, zdravnik in naturopat, dokazujeta, kako pomembna je maščobna kislina omega-3 za dolgo zdravo življenje in kako varuje pred boleznimi srca, rakom, sladkorno boleznijo, artritisom, prezgodnjim staranjem in nevarnimi vnetji, pa tudi kaj pomeni za nosečnice, sladkorne bolnike, astmatike in otroke s sindromom motene pozornosti.

Pri vseh svojih trditvah se avtorja opirata izključno na strokovna dognanja in dejstvo, da na splošno jemo preveč, a zaužijemo premalo koristnih esencialnih maščobnih kislin. Posebno poglavje sta namenila nasvetom, kako naj bi izbrali dobro laneno in ribje olje, saj menita, da pojemo premalo rib in semen in da je smotrno poseči ob pametno izbrani hrani tudi po dodatni maščobni kislini omega-3 v obliki prehranskih dodatkov.

Obseg: 192 strani
Format: 12,6 x 19,3 cm
Leto izdaje: 2005
Jezik: slovenski
Vezava: broširana
Založba: ARA
Avtorja: dr. Gordon Garry in Herb Joiner-Bey


Trenutno še ni nobenega mnenja. Sporočite nam vaše mnenje.
Povezane vsebine

SORODNI IZDELKI
Energija ujeta v kristalu soli (- 10.00 %)
12.80 11.52 €
Divja hrana 2
23.00 €
Nekaj Divjega v drugo
25.00 €
Suho sadje, zelenjava, zelišča in gobe - sušenje in priprava jedi
13.00 €